Eindelijk was het zover, vrijdag 24 t/m zondag 26 september waren we op koorkamp in de Dries in Niel-Bij-As.
Dit jaar werden ze als echte VIPS verwelkomd op de K!Di-cruise. De jongerenwerking stond al een hele tijd te popelen om op kamp te vertrekken en werkte weer een superleuk programma uit. Doorheen het weekend bezocht de K!Di-cruise verschillende landen. De leden genoten van te gekke (water)spelletjes, er werd geknutseld, gedanst, gezongen aan het kampvuur enzomeer. De T!ENZ gingen op zoek naar de mol, speelden een spannende escaperoom…Tussendoor stond de crew klaar om alle hongerige maagjes te vullen met de lekkerste gerechten. Kortom, het was weer een fantastisch koorkamp en de perfecte start van het nieuwe koorjaar.
Klik op de foto’s om naar het album te gaan.

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Koorkamp 2021