Elke maandag direct na school tot 17.00uur in de ‘Oude Bib en Turnzaal’ aan de Europalaan 6 in Dilsen (via de speelplaats, witte gebouw links naar Humaniora); M!NiZ
Voor alle scholieren uit de 3e kleuterklas. Ons instapkoor, op weg naar een leven lang zingen!
Het lidgeld bedraagt €75,- per koorjaar (korting bij meerdere gezinsleden)

Tijdens de schoolvakantie is er GEEN repetitie!

Wil je graag eens komen proberen, schrijf je dan in middels de voorinschrijving:
https://forms.office.com/e/qAazdvxhN9

De M!NiZ zijn een nieuwe groep die vanaf september 2023 van start zullen gaan.
Dit koor is speciaal voor kinderen uit de 3e kleuterklas. Zij repeteren eerst een half uur apart in de Oude Bib en zullen daarna met K!DZ en TW!ENZ in de turnzaal repeteren tot 17u.
We kunnen hierdoor beter inspelen op behoeftes en mogelijkheden van de kinderen en ze een goede basis bieden voor het zingen in koor.

Instappen kan weer bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee en kom eens kijken hoe het is om bij een super gezellig koor te zingen en swingen!!

De kinderen komen gelijk uit school, ze mogen natuurlijk eerst nog iets eten en drinken op de speelplaats. De repetitie begint dan om 15.45u. Tijdens de repetitie is er nog een korte drink/kwebbel pauze.

Elke repetitie begint met inzingen, stemvorming en bewegingspelletjes, daarna worden nieuwe liedjes ingestudeerd en ‘oude’ nummers herhaald. Soms biedt een liedje de mogelijkheid voor kinderen om solo te zingen. De solo’s worden verdeeld onder de kinderen die graag solo willen zingen.

Hey allemaal!

Ik ben Jools, een hele gemotiveerde zangeres uit de groep van de T!ENZ!
Elf jaar geleden begon ik als klein kindje bij de K!DZ en nu ben ik al 16.

Ik heb al enkele toffe ervaringen achter de rug:
meespelen in musicals zoals Annie & Joseph, The Voice Kids.…

Maar K!Di heeft toch een speciaal plaatsje in mijn hart. Het is een super fijne familie waar ik graag mijn vrijdagen aan spendeer.
En ik zit bomvol enthousiasme om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!